begung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

begung

  • kaayaan begéng tapi dibarengan jeng bongkok; tingkatan begéng.
  • Awak si Irfan mah begung ti leuleutik.
  • Naha ayeuna mah begung, Ri?

Tingkatan basa[édit]

  • begung: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.