bekok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bekok

bekok

Conto: Kasebelan siah, maenya ka kolot ngabekok.
  • kabekok: katipu dina meuli barang
Conto: Tuda maké indit sorangan meuli motor urut téh, jadi wé kabekok.