bekok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

bekok

Conto: Kasebelan siah, maenya ka kolot ngabekok.
  • kabekok: katipu dina meuli barang
Conto: Tuda maké indit sorangan meuli motor urut téh, jadi wé kabekok.