berat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Indonésia[édit]

berat

  1. [[]]

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan

  • Basa Indonésia :abot