beuteung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

beuteung

beuteung

  1. Padaharan; tempat nampung kadaharan nu didahar.