beuteung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

beuteung

  1. Padaharan; tempat nampung kadaharan nu didahar.