borok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

borok

  • liang atawa radang anu gedé/ngagedéan; tingkatanna nyaéta buruk, bolongan, radang.
  • Ulah digaroan waé borok téh, bisi tambah jero.
  • Awalna kumaha bisa jadi gedé kitu borok téh?

Tingkatan basa[édit]

  • borok: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.