bumi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bumi

  • matuh di hiji imah. Ieu kecap sok dihartikeun oge nuduhkeun nagara.
  • Mamah geus nanyakeun iraha rek uih ka bumi ayeuna keur situasi pandemi.
  • Urang teh kudu ngajaga kabersihan bumi anu geus loba sampah jeung polusi haseup.

Tingkatan basa[édit]

  • bumi : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.