bureuteu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bureuteu

beuteung anu lintuh kusabab panyakit atawa keur ngandung