buyatak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

buyatak

  • lembek, ancur kusabab asak teuing, kacampur, atawa kagiles (bungbuahan, kadaharan).
  • Kajeun katingalina buyatak, kanyataan bubur diaduk leuwih nyampur bungbu jeung lalawuhana.
  • Cau teh ulah diantep nepi ka asak teuing bisi buyatak.

Tingkatan basa[édit]

  • buyatak: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.