cacag

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

cacag

  • ngadékan barang jadi sababaraha bagian anu lembut maké sisinggel, bedog, péso, jsb.
  • Daging cacag di jero kulkas dipaké keur nyieun baso.
  • "Cacag heula kai na, jang."

Tingkatan basa[édit]

  • cacag: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.