cakar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

cakar

cakar

Conto: Mun cakar ku sia téh Empus, anjing rerebut hakaneun mah !
Kecap barang [su]

cakar

cakar

Conto: Cakar saha, mani laledug kieu ?

Babasan[édit]

  • Aksara cakar hayam: aksara goréng kawas tapak cokor hayam
Conto: Aksara cakar hayam kitu mah hésé ngéjahna ogé.
  • keduk cakar: ngaberesihan pakarangan, ngoréd, sasapu
Conto: Saminggu sakali mah kudu waé keduk cakar, masing euweuh paréntah ti désa ogé.