carék

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cenah

Cacarékan, kaul atawa nadar

Nyarék, ngulahkeun;nyaram


Langsur saur bahé carék: ngomong nyinggung haté batur