curug

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

curug

curug

  • Cai walungan nu turun kana jurang cara pancuran.
  • nyurugan sééng: ngeusian sééng ku cai tina gayung sina nyurulung.

Babasan[édit]

  • Urang curug ngebul: jalma dusun ti nu jauh pisan ka kota.