curug

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

curug

  • Cai walungan nu turun kana jurang cara pancuran.
  • nyurugan sééng: ngeusian sééng ku cai tina gayung sina nyurulung.

Babasan

  • Urang curug ngebul: jalma dusun ti nu jauh pisan ka kota.