dagang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

dagang

  • hiji pagawéan sapopoé ngajual rupa-rupa barang kabutuh.
  • Bulan puasa kieu sok loba nu dagang kolek.
  • Pamaréntah geus ngabéwarakeun ka anu dagang dina trotoar supaya tertib.

Tingkatan basa[édit]

  • dagang : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.