deléh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

deléh

Basa kasar tina ningali

Sinal de igual.svg Sinonim
  1. tingalis, jeueungs, deueungs