deui

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

deui

  1. kekecapan nu dilisankeunana sanggeusna karasa, katénjo, kaangseu sarta kalandep nepi hayang ditambah, dibalikan lantaran hayang kénéh.
    dahar téh hayang deui da ngeunah.