deuih

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

deuih

  1. ringkesan tina kecap "deui téh";
  2. tambah atawa sarua maksudna.
    keur mah kasep budak téh soléh deuih.