deungeun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

deungeun

  • dahareun nu pungsina jadi salengkepna nu rék didahar jeung kéjo.
  • Néangan deungeun kéjo bisa nu geus asak atawa neangan nu atah ka pasar.

Tingkatan basa[édit]

  • deungeun : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.