dinamis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

dinamis

  • sipatna keur boga tanaga kuat oge teu cicing.
  • Dina pagawéan kudu bisa dinamis pikeun bérés sagalana.
  • Nu ngarana hirup mah kudu bisa dinamis pikeun ditarima ku kabeh jelema.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.