entod

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

entod

  • entod, ngentod: gerak bujur bulak-balik ka luhur ka handap (ka hareup ka tukang) dina sanggama