entod

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

  • entod, ngentod: gerak bujur bulak-balik ka luhur ka handap (ka hareup ka tukang) dina sanggama