gaéng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

gaéng

  • sora ngarenghik barangpenta siga anu rék ceurik.
  • Lamun keur ngaji ulah sok ngagéng, perhatikeun cara ngabacana.
  • Sora gaéng kadéngé di peuting ieu.

Tingkatan basa[édit]

  • gaéng: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.