gabél

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gabél

  1. ngagabél: napél jiga pacét anu nyeuseup getih sato atawa manusa.
  • Coba ku maranéh tingal anatomi gabél dina buku Biologi.
  • Mun urang tingal mah, gabél ieu hirup ku cara nyeuseup darah manusa

Tingkatan basa[édit]

  • gabél: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.