gada

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gada

  • palu gedé nu dipaké jang ngadu kasaktian dina paperangan jaman baheula.
  • Gada nu dibawa Bhima dina peperangan lain palu biasa.
  • Teu lama, manéhna mukulkeun gada ka musuh-musuhna.

Tingkatan basa[édit]

  • gada: basa serapan Sanskerta
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.