gadibug

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gadibug

  • Tutuwuhan (ngaran latin Crassocephalum crepidioides) anu daunna sok dipaké jang lalabeun.
  • Tuh tos disayagikeun sababaraha lalabeun sapertos gadibug jeung bonténg.
  • Tutuwuhan gadibug dibudidayakeun ku sababaraha wargi didieu.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.