galing

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

galing

  • rada rintit atawa buuk anu rintit tungtungna.
  • Ratna buukna galing muntang.
  • Alus buuk téh mani galing, resep nempona.

Tingkatan basa[édit]

  • galing : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.