Lompat ke isi

garing

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

garing

  • kaayaan hiji hal anu geus teu ngandung cai.
  • Baju téh kudu dipoékeun heula méh garing.
  • Nu garing atuh milihan tahu téh!

Tingkatan basa[édit]

  • garing : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.