gedong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gedong

  • imah anu geus ditembok.
  • Imah jaman ayeuna mah kudu geus gedong atuh!
  • Ujang keur nyieun imah gedong sigrong.

Tingkatan basa[édit]

  • gedong : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.