Lompat ke isi

geulang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

geulang

  • perhiasan nu dipake dina leungeun.
  • Bapa mangmeulikeun mamah geulang hadiah ulang taun.
  • Harga geulang ayeuna geus tujuh ratus rebu sagram.

Tingkatan basa[édit]

  • geulang: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.