halimpu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

halimpu

halimpu

  • ngagambarkeun sora, boh lalaki atawa awéwé, anu ngeunaheun kadéngéna, utamana dina waktu nembang.