halimpu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

halimpu

  • ngagambarkeun sora, boh lalaki atawa awéwé, anu ngeunaheun kadéngéna, utamana dina waktu nembang.