halis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

halis

  • bulu nu aya dina tarang luhureun panon.
  • Si Sincan boga halis nu kandel siga hileud bulu.
  • Barudak ayeuna mah lamun rék indit kudu nyieun heula halis.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.