haneut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

haneut

  • kaayaan sabalikna tina tiis kawas sapanas awak jelema leuwih kirangna aya dina 37 darajat.
  • Nini keur gering ku kituna Bapa mangnyieunkeun cai haneut anu diparinkeun kana térmos.
  • Jelema anu haneut awakna tepi ka 40 darajat berarti keur gering panas.

Tingkatan basa[édit]

  • haneut : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.