helang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

helang

  • ngoléang tarik katebak angin saperti keretas kabur ku angin.
  • Daun téh ngahelang haliber katiup angin badag.
  • Tong nyimpen duit dimana waé ayeuna keur loba angin, bisi helang.

Tingkatan basa[édit]

  • helang: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.