helaran

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

helaran

  • iring-iringan nganteur pangantén nu mapay jalan gedé.
  • Di jalan rame nu ngayakeun helaran.
  • Dianteur ku tatangga, helaran pangantén mapay panjang.

Tingkatan basa[édit]

  • helaran: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.