henteu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

henteu

  • hiji kecap nuduhkeun lain nu sabalikna tina enya.
  • Aslina kuring henteu nyokot duit bansos sabab nyaho aya ogé karék bieu.
  • Lamun teu sanggup ngagawéan ieu proyék sebut wéh henteu kaburu direngsekeun sabab sibuk kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • henteu : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.