heuay

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

heuay

  • calangap ngaluarkeun uap kulantaran tunduh.
  • Abdi can saré ti kamari puguhan matak heuay waé ti tatadi.
  • Ari manéh kunaon heuay teu ditutupan? Eta téh teu sopan!

Tingkatan basa[édit]

  • heuay: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.