heueuh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

heueuh

  • istilah anu hartina kecap pangwalon lamun omonganana ku urang rék dijalankeun.
  • Kuring satuju jeung manéhna matak ngomong heueuh basa kamari rapat di kantor ogé.
  • Ulah gampang percaya ka si Budi omongana kawas nu heueuh padahal mah jauh kana enya.

Tingkatan basa[édit]

  • heueuh : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.