heug

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

heug

  1. ngamanggakeun, ngidinan;
  2. kecap nitah.
    heug ari rék baralik mah.