hieum

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • iuh, biasana iuh kusabab loba tatangkalan anu jarangkung.


Babasan
kahieuman bangkong, jiga jalma beunghar sabab kapihapéan harta banda anu batur.