hm

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

hm

  • héktométer
  • (métrologi) satuan SI panjang anu sarua jeung 10² méter. Disimbolkeun ku hm