hoakiaow

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

hoakiaow

  1. (basa Cina) urang Cina anu tinggal di nagara séjén, ilaharna Cina sengké