hojah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

hojah

  1. (Basa Arab) niat, kasanggup dina ngalaksanakeun hiji hal
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.