honeng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

honeng

  • nginget ka bogoh atawa jalma anu dipikaresep
    • disebut ogé oneng atawa kangen
  • (basa Jawa) sono