hontal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

hontal

  • nyokot barang anu ngagantung, umumna bari jéngké

kahontal

  • katepi ku hontal