hordah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  1. (basa Walanda, godverdom wie daawr) Saha eta! saha didinya!
  2. kecap anu ilahar digunakeun lamun panggih jeung jalma anu teu wawuh


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.