hormat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

hormat

  1. cara hadé tur merenah jang jalma saluhureun, boh dina umur atawa kadudukan; disebut ogé hurmat
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.