horséh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

horséh

  1. kecap anu digunakeun jang surak, ilaharna dimimitian ku heup-heup
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.