hua

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

hua

  1. pagawéan meulah awi anu badag saeutik-saeutik nepi ka ipis pisan, biasana dilakukeun keur nyieun bahan anyaman
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.