hual

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

hual

  1. ngagibegkeun pakarang ka gigir sanggeus nanceb
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.