hudang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

hudang

  1. kaayaan geus seger saanggeus saré, kecap loma ti gugah
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.