huma

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

huma

  • ngaran area pepelakan di hutan atawa sawah nu euweuh caina.
  • Emak melak paré di huma.
  • Teu kabéh tutuwuhan bisa dipelak dina huma

Tingkatan basa[édit]

  • huma: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.