icip

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

icip

  • kecap nu hartina pagawéan ngasaan naon bae bari curuk diantelkeun.
  • Icip heula saeuncana asakan diparinkeun kana mangkok.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.